לא עובר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/05/2016 | 11:02 | מאת: אביב 22

זה פשוט לא עובר .. התחושה החשופה ללא עור ...הגוף והנפש שנהם יחדיו יצאו מאיזון מוחלט... כבר ביטלתי עבודה היום חשבתי לנסות לנוח לטפל בעצמי והחיים כדרך החיים חושבים אחרת....ואני נאלצת להתמודד עם עוד אתגרים. אני עייפה נפשית ובפיזית מאז התהליך בסדנא הגוף יצא מאיזון מוחלט דורש בתוקף שאסתכל עליו שאקשיב לו ...אין מנוס מזריקה לכאבים ומצד שני מרגישה עמוסה בחומרים כימיים בימים האחרונים. אודי עצוב לי כואב כל כך אמיתות חיי מביטות בי ואומרות לי תקבלי !!!!! אני יודעת שזה כאבי גדילה וצמיחה מבורכים ...אבל זה קשה בטרוף . חושבת למה אני כותבת את זה כאן מה אני צריכה מכם ?מה יעזור לי ....צריכה שתהיו איתי ,צריכה שמישהו יקח את זה ממני אבל זה לא יקרה זה יעבור כשזה יעבור ...אז...מילים עוטפות חכמות נוגעות יתקבלו בשמחה מעין עוגן .. שבת טובה שקטה מלאת שמחה ותקווה לכולם...איך השבוע עובר מהר שנהנים :)

הי אביב, אתך, בשקט, אם זה בסדר. לפעמים גם לאפשר למישהו להחזיק בידך יכול להקל מעט, כמו שכתבת - להרגיש יותר ביחד. אודי

26/05/2016 | 22:52 | מאת: אביב 22

זה יותר מבסדר ...שומרת לרגעים קשים.

26/05/2016 | 21:39 | מאת: ינשוף

כאן יחד איתך... שולחת חיבוק אוהבת -

26/05/2016 | 23:12 | מאת: חלום

גלים גלים של טירוף... כל כך צר לי היה לשמוע על ההתמודדות שלך... כואב כל כך לקרוא אותך.הייתי רוצה לעזור.אולי אשלח לך שמיכה חמה ועוטפת,רכה ונעימה שתעטפי את הפצעים...אשלח את שלי,רוצה?היא לבנה עם משבצות אדומות.ככה היא בדימיון שלי שנים.היא לא מכאיבה ולא לוחצת,אל תדאגי...ואשב לידך אם זה מתאים לך... שלך,ים באהבה עוטפת.

29/05/2016 | 23:34 | מאת: אביב 22

של עטיפה ...תודה יקרה אחלה שמיכה...ומה שלומך את ???,

29/05/2016 | 12:23 | מאת: פרסונה

מקווה שאת כבר אחרי כי השיר שלי לא לגמרי קשור...מצאתי שירים יותר קשורים אבל הלכתי על האסוציאציה הראשונה שלי...אין על מאירקה אריאל זצ"ל וחוץ מזה כאב הוא כאב, עובר ושב, כל פעם חוזר...שתגדלי ותתחזקי ושיהיה לך שבוע נפלא. https://www.youtube.com/watch?v=3Tesymr5OpU

29/05/2016 | 23:31 | מאת: אביב 22

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית