המצאות במחשבותšššššš

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/05/2016 | 07:04 | מאת: סוריקטה

הי אודי, אמור נא לי (שאלת תעוזה) האם הדמות הוירטואלית סוריקטה (שזו אני, ומאחוריה עומדת אישה אמיתית) נמצאת לעתים במחשבותך? ככה סתם באמצע הזמנים? ואיך, למשל? מה אני חושבת? מה אני חושבת לגבי המצאותי במחשבות של אחרים, אוכל לענות רק מתוך הנחה, לא בטוחה שידיעה, לא בטוח שתמיד אאמין, ושזה יחזיק לאורך זמן. מותר לדעת? קצת? ... סוריקטה

הי סוריקטה, בוודאי. אני משער שזה לא מאוד שונה מהאופן בו אני, כדמות וירטואלית (שמאחוריה אדם ממשי), נמצא במחשבותייך שלך או של אחרים... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית