לאודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/05/2016 | 11:20 | מאת: תותי

למה סוף הפגישה הוא חלק חשוב מאד מהפגישה עצמה? הוא עוזר לשינוי? במה? מבחינתי זה לא נעים לי שפתאום אני "לא חשובה" והיא הולכת לעיסוקים שלה. (הייתי רוצה להשאר שם המון זמן..) קשה לי לראות שיש לה צרכים משלה..למרות שאני כן מבינה אבל באותו רגע זה מתשכל

23/05/2016 | 20:50 | מאת: סוריקטה

הי תותי, להבנתי יש כאן עבודה על פרידה/נפרדות, חלקיות, על הבנה שהטוב הוא סופי, הבחנה ואיזון בין הטוב לרע (דהיינו עם אלו חלקים את נשארת עד לפעם הבאה, עם מי הם מזדהים, למשל), למידה על משאותייך לבלעדיות והבנה תוך התאבלות שאין המצב כך, הבנת המושג אהבה ועוד ועוד. סוריקטה

הי תותי, זה מתסכל, אבל אלו החיים. ממש ככה. יש בהם גם תסכול, ואם מכירים בזה אפשר להתחיל להנות ממה שכן ישנו. אודי

24/05/2016 | 00:04 | מאת: תותי

זה הבעיה ואני לא משלימה עם זה כבר לא מעט זמן..;(

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית