סליחה שחופרת לכם...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/05/2016 | 22:53 | מאת: -חנה

אבל שקעתי בקריאה בעמודי הפורום, ועושה חיופש של השם שלי בכל דף כדי לקרוא... עכשיו אני בהודעות סביב זה שהמטפלת שלי יוצאת לחופשת לידה. ופאדיחה, כי בעמוד בו אני קוראת עכשיו השם שלי הופיע 37! פעמים. זה כולל השם שלי והתגובה שענו לי, אבל עדיין. וזה מענין כי אני קוראת את ההודעות וממש זוכרת את חלקן כאילו היו ממש עכשיו. הייתה הודעה אודי, שבין השאר שמת לי קישור לשני שירים. ואני רק כתבתי לך שוב שרע לי וששום דבר לא עוזר, אתה ענית לי שאני הודפת כל נסיון לעזרה. ואני ממש זוכרת את זה(:

תנסי לדמיין איך יראו הדפים החדשים שלך בעוד שנה מעכשיו... אודי

23/05/2016 | 23:59 | מאת: -חנה

אני עוד קוראת, אבל תכף אפרוש לישון נדמה לי. אני כבר יכולה להגיד שאני רואה הבדל בהודעות שלי, טוב, זה לא חכמה אני קוראת שנתיים אחורה בערך, אולי אפילו יותר.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית