ההודעה הראשונה שלי בפורום (:

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/05/2016 | 22:37 | מאת: -חנה

כנראה בעקבות ההודעה על המטפלת שאולי בהריון התחלתי לשוטט... זה היה באוקטובר 2012... ואני כתבתי על הטיפול ועל תלות ולמה אני מרגישה שכ להזמן חושבת ועסוקה בה, חוסכת ממכם, העתק הדבק של זה. כתבתי הרבה ואתה הפנית אותי לספר מתנת התרפיה של יאלום. ואתה יודע אודי שדי מיד אחרי שענית לי, הלכתי וקניתי את הספר. ועדיין הוא אצלי על המדף.

הי חנה, קראת אותו? מה דעתך? אודי

23/05/2016 | 23:57 | מאת: -חנה

הייתי באוטובוס בדרך לחוג בחדר כושר... רואה שאני ממש זוכרת את הסיטואציה (: והתחלתי לקרוא כבר באוטובוס. בעיקר אהבתי לקרוא על הקשר בין המטפל למטופל...אם כי הרבה דברים שם ידעתי שלא יתקיימו בטיפול שלי. זה גרם לי לרצות כל מיני דברים שלא קיימים אצלי בטיפול. הוא למשל מספר שהוא מבקר את המטופל בביתו...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית