תקין או לא?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/05/2016 | 21:47 | מאת: אסנת

שלום אודי, אני מקווה שהשאלה מתאימה לפה. האם זה תקין שאבא לילדה בת 9 אומר לה במהלך טיול כשרואים פסלים של גברים ערומים בחול תראי את הבולבול שלו? אשמח לדעת אם האימרה הזאת תקינה או לא. תודה

שלום אסנת, באותה מידה שניתן להתבונן בפסלים ערומים. אם רואים אותם, מדוע שלא לדבר על זה? אבל הכל כמובן תלוי בהקשר שבו זה נאמר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית