הריון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/05/2016 | 19:34 | מאת: aya

אודי ניראה לי שהיא בהריון. ולמה היא לא אומרת??? אוף:-((( אני מתביישת לשאול אותה. כי אולי אני סתם חושבת Aya

23/05/2016 | 22:24 | מאת: -חנה

המטפלת הראשונה שלי באמת הייתה בהריון, אך לא כשהתחלתי איתה. היה שלב שממש חשבתי שהיא בהריון ותהיתי למה היא לא מספרת לי... גם כתבתי על זה כאן (: פחדתי לשאול שמא היא לא באמת, חושבת שלקח זמן עד ששאלתי וכששאלתי ענתה שהיא אכן. וואו, זה כבר היה לפני ארבע שנים בערך, מאז הספקתי להחליף 2 מטפלות. מעניין, תעדכני. ומבינה ללבך, זה יכול לגרום לכל מיני מחשבות וחששות.

הי איה, תעלי את המחשבה, אל תשאלי. ספרי מה את מרגישה וחושבת. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית