גבולות הפורום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/05/2016 | 01:57 | מאת: Stranger

תוהה אם לשאלות ומחשבות שנוגעות להתאבדות יש מקום כאן או שהן נופלות לתחום האסור.. ושאלה ברקע- האם פרטים כלשהם של הכותבים בפורום נשמרים במערכת? ואם כן- אילו ולכמה זמן? תודה..

הי סטרנג'ר, יש מקום למחשבות, אין מקום כלל להודעות אובדנות ופגיעה עצמית. לגבי הפרטים, אני משער ש"דוקטורס" משתמשים ברשימות דיוור, לי - פרט למקרי חירום - אין נגיעה לזה (ובמקרי חירום מערבים את המשטרה). אני משער שיש פירוט בחוזה הפרטיות. אודי

22/05/2016 | 12:22 | מאת: אביב 22

הי סטרנגר שמחה שבאת ....מקווה שהשאלות לא מעידות על תחושות כל כך קשות של כאב.

23/05/2016 | 18:46 | מאת: Stranger

הן לא.. לא כאב. לא כלום.. ובכל מקרה אני כבר אחרי לצערי. לומדת מאחרים מה קרה.. מנסה לשמור עכשיו על ההורים, על המטפלת מהפעם הבאה, אם תבוא.. לא באמת חוזרת לפורום (נראה לי). פשוט אין עם מי לדבר על הטאבו הזה.. חייבים לרצות להיות פה.. תודה אודי על ההתייחסות והאפשרות. אבל במחשבה שנייה אני אשים את הגבולות ואמנע מלכתוב על זה. לא בטוחה שזה יעשה טוב למישהו מהנמצאים ועשיתי כבר מספיק נזק.. תודה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית