חשופה ...טריגר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/05/2016 | 14:12 | מאת: אביב 22

אין לי עור חשוף חשוף מהבוקר שעור אחרי שעור טריגר ועוד . .. לא מפסיקה לקפוץ ולהרגיש שמישהו נוגע מאיים מפחיד .. החלקים מתפזרים באים והולכים קשה לי ברמות שלא ניתן לתאר בכלל. נמאס לי ככ נמאס לי זה פשוט לא מרפה...עדיף לא להרגיש לא להיות לא לדעת ...ונלחמת להיות להרגיש לדעת ...לחיות . אודי תעשה משהו שזה ילך מכאן ...יודעת שזה תהליך ובכל זאת ....צריכה כוחות ..

23/05/2016 | 21:04 | מאת: סוריקטה

אביב, אמרי נא לי - ברמת חרדות כל כך גבוהה - את מנסה גם לטפל תרופתית, אולי יש סיכוי שיקטינו מעט את הסבל? אני יודעת שלא בהכרח מצליחים להיעזר בהן בכל מצב, ועדיין לעתים מנסים. סוריקטה

23/05/2016 | 22:48 | מאת: אביב 22

הי אביב, משער שעכשיו כבר יותר טוב. יש שכבות מגנות של עור בריא וטוב. אודי

25/05/2016 | 07:01 | מאת: אביב 22

ותודה על מילים מרגיעות חובשות מזכירות את השכבות הבריאות הטובות ... אודי אתה פשוט מלאך מהלך על שתיים תודה על היותך

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית