אודי...חלום עלייך סוריקטה סליחה :(

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/05/2016 | 15:35 | מאת: מיכ

חלמתי שקבענו להיפגש אצלי בחדר בבית הישן שלי כשהייתי ילדה...עם אודי. (מאוד אהבתי את חדרי שתדעו למרות החדירה לפרטיות) סוריקטה החלום בעיקר עלייך (מקווה שלא אכפת לך שמספרת), התחלתן להגיע, הסתכלתי מעבר לחלון וראיתי את סוריקטה מסדרת לה מקום ישיבה מתחת לעץ השסק (העץ שלי האהוב, בו הייתי משחקת מטפסת, נרדמת מתחתיו וכו') פנים יפיפיות של מלאך ילדה כזו...שיער ארוך בלונדיני. מסדרת שמיכה ויושבת לעשות מדיטציה...מתכסה אחר כך בשמיכה אחרת כמו אוהל שבנתה לעצמה...לא ספרתי לאיש למרות שרצינו להתחיל. אחר כך כאילו ברצף של החלום חלמתי על ילדה במיטה שבכח בא אליה מישהו והיא ספק נלחמת ספק ממשיכה לשתף פעולה....פניה דומות לשל סוריקטה היפה שראיתי מקודם ילדה קטנה בגיל שהייתי כש.... האיש חסם את הפה שלה...והיא נשכה אבל המשיכה ו......זה היה כאילו זיכרון שלי כשהסתכלתי על סוריקטה, בתוך החלום....סליחה סוריקטה סליחה....אודי, בבקשה תעזור לי להבין...או שלפחות תגיד מה לשאול את עצמי על התחושות כי התעוררתי די בפאניקה....החלום מלווה אותי כל היום והתלבטתי אם לשתף בכלל :( ושוב מצטערת אם פוגע :(

הי מיכל, חלום-חלום זה היה... תנסי לתת את האסוציאציות שלך למרכיבים השונים שבחלום, זה יעזור לי לכוון טוב יותר את השערותי...מבחינת התחושות - יש כאן תחושות נוספות מעבר לפאניקה. תנסי לזהות אותן. אודי

22/05/2016 | 09:27 | מאת: סוריקטה

הי מיכלי, ראשית, כבוד הוא לי שהדמות סוריקטה נחקקה בזכרונך. שנית, להבנתי - החלום הוא שלך. שלך שלך. ועל כן, החלקים המיוצגים בו הם פירותייך. החלקים היפים, העדינים, השקטים, השלווים, המוצאים מקום, מחסה, וכמו כן, המיניים וגם התוקפניים. כך הייתי רואה אותו. אשמח לשמוע, אם תרצי, ואולי כבר כתבת ועדיין לא מופיע, אסוציאציות המשך. שלך, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית