היום יום רביעי..אודי..מאמין ?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/05/2016 | 15:34 | מאת: .במבי פצוע..

השעה 15:2.. עוד מעט זה כבר יהיה 16:00 .. אח"כ 17:00 ו 18:00 ובסוף, לילה.. ואח"כ בוקר.. ואחה"צ / ערב מי תנחת פה בארץ ? טו טו טו טו תרועה אמא צביה עוד מעט תנחת.... כן.. אנחנו עדיין לא ניפגש.. גם לא בשישי.. גם לא בשבת ובראשון רק בערב מאוחר.. אבל ..לאט לאט מתחילים לראות את האור בקצה המנהרה... הלב שלי ממש ממש דופק כמו תופי תם תם ... אמא צביה מגיעה ! אמא צביה מגיעה ! אמא צביה מגיעה !!! יש !!!!!!!!!!!!! וכל כך רוצה, וכל כך מקווה ,שהפעם בשונה מפעמים אחרות, אולי יצליח לי לומר לה :"ברוך שובך אמא צביה שלי אהובה..." ולא אכעס, ולא אשתוק, ולא אעשה אקטינג אאוט כפי שעושה על אוטומט כשחוזרת מחו"ל.. רוצה לנסות אחרת.. כל כך רוצה... אודי ? בבקשה ממך.. תעזור לי לממש את הרצון הזה טוב ? איך אהיה כמו בן אדם נורמלי ? ללא אקטינג אאוט, בלי להחריב אותה/אותי/את כל העולם.. לעשות את הפגישה המחודשת באופן אחר.. באופן מיטיב,מצמיח ומגדל... שלך-במבי.

הי במבי, את מקסימה... אל תוותרי, לא על אמירת ה"ברוך שובך, אהובה" וגם על ביטוי הכעס. הרי שניהם כאן... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית