שיתוף..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/05/2016 | 12:30 | מאת: ינשוף

כותבת כאן כדי לנסות לשחרר קצת מהכאב שמחולל בתוכי.. נמאס לי מעצמי... שאני הולכת במעגלים סביב עצמי ולא מרפה המון זמן כבר אני במלחמה נגד החלקים שבתוכי-נלחמת לא לקבל אותם.. לא להקשיב ולהתעלם מהם למרות שאני מבינה מה שאני עושה- איך שאני מתנגדת ולא מאפשרת הפחד משתק אותי אני 24/7 נלחמת ומחזיקה בכוח המצב הזה התעצם לאחרונה אני מיוואשת מעצמי באיך שאני לא מצליחה /לא מסוגלת להרפות פחד אימה מלווה אותי מלפגוש מה שעומד מאחורי החומה שבניתי לשמור ולהגן עלי.. עומדת על המשמר... גורמת לעצמי סבל רב אבל עדיין...

18/05/2016 | 17:46 | מאת: חלום

קשה זה לא מילה...מטורף גם כשאת מול המטפלת שלך או חושבת עליה אין לך הרגשה שהיא תשמור עליך? חיבוק,ינשוף יקרה,מים בחום

18/05/2016 | 18:35 | מאת: אביב 22

המודעות שלך זה כבר חלק מהדרך ..מאמינה בך ויודעת שבסוף תצליחי לעבור את קיר הפחד ..אל תקשי על עצמך בקצב שנכון לכולכם . חיבוק

הי ינשוף, אפשר בהחלט להבין, הפחד מאותת שיש שם משהו שמרגיש מסוכן. ההרפיה לא תוכל להגיע "בכוח" אלא רק מתוך עמדה סבלנית ומאפשרת... ורק ממקום שבו תוכלי להרגיש בטוחה. אודי

18/05/2016 | 20:18 | מאת: ינשוף

קראתי אותכם ומילותייכם מרגיעות ומחממות לי את הלב- תודה רבה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית