מקום בטוח

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/05/2016 | 18:32 | מאת: אביב 22

https://www.youtube.com/watch?v=mrOTd5hp7rY לא יודעת איך לעשות שיהיה בטוח גם במקומות לא בטוחים .. השבוע בסדנא עשיתי צעד ענק שטילטל את הכל , גוף ונפש אחר כך הגענו אלייה עייפים מחפשים מקום בטוח להאסף ...הרעש מבחוץ כיווץ עוד יותר ... מרגישה כמו בספר דירה להשכיר שהשכנים טובים בעיני והבית לא ..לצערי כרגע זה מה שיש ואין סיכוי שנותנת לזה לחבל לי בתהליך שאני עושה . היא מבינה ומנסה הכל במחויבות מלאה תוך מקסימום לראות ולהיות איתי ...אבל זה באמת לא אפשרי, החלקים מבוהלים בכל פעם שמישהו מרעיש ומדבר ליד הדלת ...ולצערי זה מרפאה קטנה שבחוץ ממתינים המון הורים וילדים ...עצוב לי כל כך , לא הוגן ...ואיך אפשר לעשות תהליכים כשחצי ממני לא מסוגל להיות ובכל פעם כזו כשכל כך צריכה להרגיש מוגנת מתכנסת יותר ויותר לתוך עצמי.... אודי האמת הפעם גם היציאה שלך לכנס מטלטלת ומעצימה את הלא בטוח ...והכי מקווה שיהיה לך כנס טוב ומעשיר והעיקר איש יקר שתנוח...

הי אביב, איני הולך לנוח, זה כנס שאני היו"ר שלו. הרבה מנוחה לא תהיה שם... תנסי לראות מה ניתן לעשות כדי להגביר את תחושת הבטחון במקום, אפילו במעט. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית