המלצה לטיפול נדרש עבור אבי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/05/2016 | 11:24 | מאת: דנה43567

שלום, אשמח להמלצה על מומחים/מוסדות רפואיים. אבי בן ה-69. בעל משינויים ואסקולריים במוח (סובל משכחנות, שינויים התנהגותיים, אובדן כישורים טכניים ועוד). בנוסף מפגין סימפטומים של מצוקה נפשית (חרדה ודיכאון). הוא הגיע לארץ לצורך איבחון, היות וברוסיה, מקום מגוריו הקבוע, ככל הנראה לא קיבל טיפול טוב. המון תודה, דנה

שלום דנה, כדאי קודם כל לברר את ההיבט הרפואי לאשורו, אני חושב שנוירולוג או מומחה בגריאטריה (או שילוב של שניהם) יכול להועיל כאן, אבל איני יודע להמליץ מאחר ואין זה תחום המומחיות שלי. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית