סוריקיטה יקרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/05/2016 | 19:58 | מאת: אביב 22

כתבתי לך למטה ולא עלה ..אז רק שתדעי שליבי איתך , רואה אותך מקווה שהבדיקות בסדר ושאת בסדר . תודה לך על המילים שכתבת והאמת אכן מאוד מאוד דייקת אני מאוד מאוד מפורקת ....האמירה הזו שהוא (קצב)במצב נפשי קשה טילטל אותי עד היסוד ...הוא בכלא כמה שנים ואני בכלא כל חיי פשוט ....נגמרו לי המילים

05/05/2016 | 07:30 | מאת: סוריקטה

אביב, ראיתי את הכתבה ברשת. הייתי רוצה שכולנו נצטרף לעץ הזה ונקיף את חלקייך הרכים והלא אשמים במלוא חמלה. איך אני אומרת לתינוקי 'שששששש' ומלטפת בעדינות לפני פרידת הלילה. יום טראגי, ואולי גם פתח ליום העצמאות. שלנו. שלך, סוריקטה

05/05/2016 | 18:59 | מאת: אביב 22

מרגישה אותך קרובה קרובה ...שומעת שיהיה לך סופ"ש קל ורגוע שימרי עלייך

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית