אודי... :(

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/05/2016 | 16:06 | מאת: .במבי פצוע..

... אודי.... עייפה... עייפתי.. נפגש היום, נפגש גם ברביעי ואח"כ היא נוסעת... נחזור ונפגש בראשון ב 22/5 כן.. אני מניחה שהיא תחזור ונפגש.. (מקווה) גם מכירה ויודעת מה מחכה לי בתקופה זו.. מכירה את החיכיון הזה שמרגיש שלא נגמר... מחכה דקה, ועוד דקה ,ועוד דקה ,שהופכת לשעה. לשעתיים, שלוש..ארבע..יום ,יומיים .. מגרדת את הקירות.. מנסה לתפקד כרגיל, מעמיסה עלי עוד ועוד משימות... אולי הם שיגרמו לזמן לעבור מהר יותר... ?? זוכרת שבאחד הפעמים שהיא נסעה קטפתי כל יום עלה, פצעתי את העלה ,חרטתי עליו את מס' היום של החיכיון,הצמדתי לדף וכתבתי/ציירתי לה משהו על הדף ושילשלתי לתיבת המכתבים שלה (של הקליניקה) כשהיא חזרה, הוציאה את כל המכתבים הממוספרים שעל העלים והרכיבה על הרצפה מעין פאזל מהדפים והעלים הללו.. הסתכלנו ביחד והיא הקריאה בקול... בפעם אחרת כשהיא נסעה ומאוד כעסתי עליה קטפתי המון עלים (רציתי שיכאב גם להם,לא היתה בי חמלה על הצמחים) ומילאתי לחלוטין את תיבת הדואר שלה..התיבה כמעט והתפוצצה... ועכשיו ?? מרגיש לי כזה יאוש... לא רוצה לפוצץ, לא רוצה גם להכאיב.. למעשה מרגיש שלא רוצה כבר כלום... חלמתי הלילה חלום . בחלום,היתה תינוקת שנולדה עכשיו. לא יודעת מי מחזיק אותה. מישהו. והמישהו הזה מתבונן בתינוקת ובודק לראות אם לא חסר לה איבר כלשהו. אם היא נולדה שלימה. אני מתבוננת בתינוקת הזו ונדמה לי שביד שמאל שלה חסר האגודל. שהתינוקת נולדה עם ארבע אצבעות בלבד ביד שמאל. אחרי כמה זמן, המישהו הזה שמחזיק בתינוקת מסתכל על יד שמאל שלה ורואה שהאגודל דבוקה פנימה בכף היד. הוא פותח ומפריד ומשחרר את האגודל של התינוקת. פתאום התינוקת נשמטת ומתגלגלת בגרם המדרגות למטה.. המון מדרגות.. היא נחבטת עם כל גילגול שלה וחוטפת גם מהמעקה משני הצדדים של המדרגות. בסוף גרם המדרגות היא שוכבת. מרימים ושמים אותה במיטה באיזשהו מקום. תוך כדי החלום (ואולי זה כבר היה בחצי יקיצה ?) שאלתי את עצמי, איך זה שלא מביאים רופא שיראה ויבדוק את התינוקת ? תינוקת בת יום שנפלה באופן כ"כ קשה ... ?? התעוררתי.. אודי.. לא יודעת אפילו מה אני מבקשת ממך.. :((( רע לי :((

הי במבי, אני שומע בחלום שלך את חוויית ההשמטות, את ההרגשה שאין מי שיטפל... זה די מובן לאור הפרידה הצפויה, לא כך? למרות הקושי, נעבור את זה. אודי

04/05/2016 | 07:06 | מאת: סוריקטה

הי במבי, את יודעת, גם המטפל שלי יוצא עכשיו לחופש. נוסע לחו"ל. אולי הם נוסעים לאותו מקום? אולי ייפגשו וידברו עלינו :-) חח מעניין העניין עם האגודל של התינוקת. אגודל, בעיניי, כעין פיטמה, בהקשר של מציצת אצבע. קשר עם אמא, אולי? מעניין גם שזו יד שמאל, בעיניי - יד של יצירה. את מוזמנת להריץ אסוציאציות המשך או לתקן. בדימיוני אבהיל רופא מיידית אל התינוקת. וגם רוך ועטיפה וחמימות. אולי אולי קצת קל יותר? שלך, סוריקטה

04/05/2016 | 16:07 | מאת: אביב 22

היום הייתה לך פגישה איתה ... יקרה הכי מבינה אותך בעולם.רק להגיד לך שאנחנו כאן באהבה רבה איתך ..

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית