אוקיי.קורה. .........................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/04/2016 | 11:23 | מאת: קרןאור

אז אשמח אם כך..,שתתייחס לעניין שהעלתי וכתבתי בהרחבה,ומכיוון נוסף אחר.אני מניחה שקיים כזה..,לא? או שזו הפרשנות הפסיכולוגית היחידה למצבים שכאלה?

הי קרן אור, תרשמי מה שאת רוצה לשמוע, ואגיד לך אם זה נראה לי. את מבקשת שאקלע למשהו שאת חושבת ואיני יודע מהו... אודי

25/04/2016 | 23:59 | מאת: קרןאור

הי אין איזה משהו ספציפי שרציתי לשמוע...,ולא חיפשתי שתקלע למשהו..,שאתה כביכול חושב שאני רוצה שתנחש..., לא. מבחינתי התכוונתי להודעה שרשמתי לך ב 21.4 עם הכותרת "הי אודי", שם הרחבתי ותארתי ושאלתי..,ענית אז..,באופן מסויים,וכשהגבתי לכך,כתבת חזרה שכנראה טעית, ואז..ביקשתי אם תוכל אם כך לתת גם כיוון נוסף של תשובה. אבל לא שיש לי תשובה מוכנה מראש שאתה אמור כביכול לאשר או לא. בכלמקרה אם לא מתאים לך...,אז לא חשוב. גם ככה כבר עבר זמן...,וזה אי שם כבר מאחור.ונראה שאולי גם כבר איבד קצת מטעמו..., אבל בכלמקרה רציתי להגיב ולהבהיר.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית