אביב יקרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/04/2016 | 19:56 | מאת: גלי2

מה שלומך? מקווה שמתחיל להיות יותר פשוט... לוקח לי המון זמן לחזור להודעות, אני מתנצלת על כך. העלית שאלה חשובה, כמה אני באמת זקוקה וכמה תמיד בכל מחיר אני אחפש את הצומי הזה... מה שכן, זה קשה, כשיש אנשים שעבורך הם עוגן, ודמויות מחזיקות, והם כלל לא מודעים לכך... זה קורה לי יותר מדי לצערי... חג שמח יקרה! גלי

25/04/2016 | 16:32 | מאת: אביב 22

מה שכתבתי לך היה גם עבורי ואולי בעיקר. גם סנופקין העלתה את האישיו הזה אני חושבת שכולנו מסתבכות עם הרוצה וצריך טהרוצה .. זה הרוצה הזה שלעולם לעולם לא יסופק דיו...אודי פעם כתב לי שניתן לעשות גשר מעל הבור אישית מחכה לרגע שאצליח לומדת ...חג שמח גם לך

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית