חג שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/04/2016 | 11:52 | מאת: מיכ

חג שמח אודי וכלם, הלוואי שנרגיש חירות אמיתית!!!!! שנדע לקבל ולתת במינונים הנכונים, שנדע כמו שאודי מאחל לנו (נראה לי) להיעזר זה בזה במידה הנכונה :) כי כך טיבם של בני אדם. שלא נרגיש אשמה על מי שאנחנו ומה שאנחנו, שנדע להכיל את מכלול הרגשות שבנו, ובמיוחד להרגיש שלמים עם כל מה שנעשה ועם עצמנו. חג שמח וכשר, הצלחה ואושר כזה שמורגש. אודי, חג שמח לך ולמשפחתך, שתמשיך להיות כמו שהנך, מבין ומכיל את כלנו. אוהבת, מיכל

21/04/2016 | 23:05 | מאת: -חנה

מצטרפת לאיחולים(: בעיקר מתחברת לכך שנצליח לקבל את הרגשות שלנו... נראה לי זו העבודה שלי כרגע...

הי מיכל יקרה, חג שמח וטוב גם לך! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית