אודי :((

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/04/2016 | 14:23 | מאת: .במבי פצוע..

... אתה יודע ? מרגיש לי כאלו כולם שמחים ואביביים ... ריח של ניקיון , התחדשות..אביב.. ואצלי ... ??? :((( לא אוהבת חגים.. אוהבת שיגרה.. מחר בלילה "סדר".. אולי אני בדיכאון ? .. רוצה לישון.. מתישהו אחרי פסח אמא צביה נוסעת לשבועיים וחצי.. אין לי כוח.. רוצה לישון.. בכלל.. אני גם לא מבינה.. איך אמא צביה יכולה לעזוב באמצע סמסטר ולטוס ? נכנסתי למכון דרך האינטרנט ועיינתי בתוכנית הלימודים של המתמחים בפסיכואנליזה.. בדקתי את תאריכי המפגשים.. לא מבינה.. היא אמורה ללמד אותם.. איך היא יכולה לעזוב ולטוס ?? אין לי כוח.. מרגיש לי שאני משביתת שמחה.. גם פה בפורום יש תחושה כאילו כולן "לבשו חג" לקראת פסח.. אני לא במקום של כלום :(( לא במשחקים ולא בחיפוש מחץ בלב וגם לא במציאת חירות :(( מרגישה שכאילו נעוץ לי מברג עמוק בלב.. רוצה לישון :(((

21/04/2016 | 20:54 | מאת: אביב 22

את האמת מרגישה בדיוק כמוך... כל כך מיותר לי החג הזה אני שונאת חגים ומשפחתיות מורחבת ...והכי בן כה וכה אף אחד לא באמת מבין אותי אוף השבלול... ואמא צבייה תחזור כמו תמיד ובנתיים אנחנו כאן איתך ...מחבקת

הי במבי, למרות שאת מרגישה נעזבת ושונה ומשונה בתחושת העצב הזו - אני קורא כאן לא מעט תחושות דומות... יש גם לא מעט מזה, לא רק משחקים וחירות... אתך, אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית