האיש מסיפור אחר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/04/2016 | 16:24 | מאת: אביב 22

" אני לא רוצה את הסיפור הזה ...הוא מכוער ולא יפה.....אני האיש הכחול מסיפור אחר.... אני יודעת אודי יודעת שזה שלי ושמגיע לי חמלה מעצמי ...זה כל כך קשה וכואב . נדמה שאם אני אקבל את הסיפור וינכיח אותו באמת אני אתפרק ולא אצליח להתחבר..." אודי זה מה שכתבתי למטה . יודעת שהאחזות יוצרת סבל . הסיפור הזה מעורר הרבה בושה ואשמה וכעס ותסכול. הכאב הזה אין לי אפשרות אפילו לתאר אותו במילים ... והחג הזה רק מעצים את הכאב והזכרונות והרעש ...

הי אביב, זה הסיפור, וחירות אמיתית משמעה להכיר בו. ואפרופו פסח - גם לחלוק ולספר אותו. כואב, אבל פחות לבד. אודי

20/04/2016 | 22:47 | מאת: אביב 22

אודי מנסה ...קודם בהתחלה זה בכלל לא היה אחר כך זה היה שלה עכשיו זה כבר שלנו ...מנסה להקשיב למה שיש לה לאמר לתת לה מקום בלי לרצות להשמיד ...יודעת שהגיע הזמן . ואם אני אתפרק ???? מי יאסוף אותי ...אודי זה מפחיד אותי כל כך ..

21/04/2016 | 16:09 | מאת: סוריקטה

יודע, אודי, שבעיניי הטיפול (האנליטי, לפחות כמו זה שעברתי) כמו משנה את ההיסטוריה, הסיפור? ויש בו עוד עד. שלכם, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית