שחיקה................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/04/2016 | 16:45 | מאת: מיכ

שחיקה מצפה לזריחה והחושך ממשיך לשקוע בים. לעתים אין מוצא והולכת לאיבוד נשחקת כעפר דק. בכל זאת צועדת לעבר הביצה, טובעת ושוב רוצה שתציל אותה.... שחיקה, כמו הגלים המתנפצים אל המזח, כמו הסלעים השחוקים ממכות מי המלח, הולכת ושבה, מחפשת אחיזה בה. רוצה לברוח, רוצה לשכוח, רוצה להשאר, רוצה לברר.... שחוקה כמו הסלע, אין מה לחדש, קופצת למים, קופצת לאש, עוברת בסופה, פתאום רגיעה, חיוך ותודה, ואז... נתראה שוב בפגישה הבאה. :( אודי, האם המקצוע שלכם שוחק? האם אתה מרגיש לפעמים שחיקה? אוףףףףף שוחחנו על כך וגם שאני כועסת שהיא עסוקה, היא אמרה שיש כמו בכל מקצוע עם אנשים....היא לא מרגישה שחוקה...אני כן כבר...וביקשתי שלא תגיד ספירלה כי נמאס לי מהמילה הזו!!!! אמרתי שבגלל שהיא עסוקה אז לא רק פיזית אלא המחשבות בהרבה דברים אחרים..וזה לא להיות פנוי גם בתוך הפגישה מבין???? ובכלל שאלה אם אני מרגישה שמשהו השתנה בעקבות זה שהיא עסוקה שהיא לא פנויה אליי(בפגישה הכוונה)? אני לא בטוחה, היא בקשה שלא אחליט בשבילה... היא אומרת שהיא כן פנויה אליי....אוף אודי.קשה להיות עצוב ולהרגיש לבד....מסביב אני כל הזמן שומרת להיות שמחה....זה מתיש כבר. וכן חג דפוק, שונאת את חג הפסח מכל החגים, זה החג השנוא עליי ביותר...ניקיון, הכשרה, החלפה של כלים, סיוט של דתיים.....לא בטוחה שכלם מבינים שזה הרבה יותר מסעודה של "סדר"....והאוכל מגעיל!!! ומשמינים ממצות מטוגנות, המון פיתויים ובנוסף משפחה שלא בוחרים :( אוףףףףףףףף, בכל זאת מקווה שלכלם יהיה חג אביב שמח ופורח. הלוואי שתהנו בחג. חג שמח אודי יקר, ותודה שאתה פה, עדיין, תמשיך להחזיק לנו את היד, העבודה הזו כל כך חשובה!! (מקווה שאתה לא נשחק מאיתנו), אוהבת ומעריכה מאוד ולכלם, חג אביבי ושיעבור בקלות עם המשפחות, שלא נרגיש לבד! אתכן ב"סדר" אולי נערוך סדר משלנו? :) אוהבת, מיכל.

הי מיכל, חלק מהסיבה להפסקות הקבועות - זה כדי לא להשחק. ואני בעד סדר משלנו... אודי

21/04/2016 | 13:00 | מאת: אביב 22

חג שמח ואביבי לך ..ואת יודעת גם בפסח אפשר לשמור ואגיד לך כמו לעצמי ...זה רק שבוע ימים זה עובר כל שנה זה עובר ..בואי ננסה להנות ממה שיש ויפה ולא ממה שלא בחרנו .. ולשחיקה את יודעת אני אשתף אותך מעצמי בליווי שאני עושה עם אנשים יש ימים שאני רצה מאחד לשני ממקום אחד למישנהו עד הערב ..רק שנגמר היום העמוס אני פתאום מרגישה שהמחשבות שלי זוחלות אלי חזרה ...אני בטוחה שבתוך הפגישה היא זמינה לך ורק לך ...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית