היא סיפרה לי שראתה אותי...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/04/2016 | 17:26 | מאת: -חנה

היום הגעתי קצת לפני הזמן וסידרתי משהו באוטו, ואז פתאום ראיתי אותה עוברת ממש לידי בדרך לקליניקה. אז כשנכנסתי סיפרתי לה שראיתי אותה ושאלתי אם היא גם ראתה אותי... אז היא ענתה שראתה אותי בתחילת שבוע במקום העבודה שלי(: לא יודעת אם הייתה מספרת לי אם לא הייתי אומרת לה שאני ראיתי אותה היום. אז מסתבר שהיא באה לאיזה תור במרכז רפואי שאני עובדת בו(: אני לא ראיתי אותה, היא אמרה שחיכתה לתור שלה ואז חשבה שראתה אותי עם חלוק לבן... ואחכ ראתה שלט על הדלת של המקום בו אני נמצאת ובאמת הסתדר לה שזו הייתי אני. היא אמורה לבוא עוד, אז אמרתי לה שאם תראה אותי שתגיד לי שלום... הבעיה שעכשיו כל הזמן אחפש אותה. וגם אין לי בעיה לברר מתי היא תגיע אם אני רוצה. יודעת איפה שמים את הלוזים ויכולה לחפש אותה... ויכולה גם לבקש מאחת המזכירות, אבל לא רוצה כי זה לא טוב בשבילי ובכלל.

הי חנה, לא צריך להגזים ולהיות אובססיבית. היא בוודאי תגיד שלום כשתגיע. יש בזה משהו משחרר, תהני ממנו. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית