כל כך כועסת עליה........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/04/2016 | 21:51 | מאת: מיכ

הפעם הכעס שלי עליה........כאילו שונאת אותה אבל לא באמת....אוףףףףףףף היא עסוקה מאוד, לאחר שאני לא יוצרת קשר בין פגישות, ביקשתי פגישה ארוכה יום לפני הפגישה אולי בזמן אחר באותו היום? והיא הרחיקה לשבוע הבא שאלה אם שבוע הבא אפשרי (ביום אחר משלנו הרגיל) פגישה ארוכה.....מובן שבמקום זו של היום, לשם מה להרחיק לי פגישה?????? דווקא שמבקשת וזקוקה לה יותר היא לא מבינה ואומרת שממש עסוקה.....בשביל מה הציעה לחפור אחורה בזמן?????????

הי מיכל, אפשר להבין את הכעס... את זקוקה לה והיא אינה זמינה. אודי

20/04/2016 | 08:39 | מאת: פרסונה

ממש לא רוצה להוסיף שמן למדורה, אבל כל כך מבינה אותך. אני חושבת לפעמים על הפער בין החוויות של המטפל והמטופל, משהו שלך כל כך קשה ואילו בשבילה זה אחרת לגמרי, ואת מצפה שהיא תבין אלא שהיא לא ממש יכולה ואז ההרגשה היא שהיא לא איתך ולא רואה אותך כאילו וזה ממש מעצבן. מאחלת לך חג כשר ושמח

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית