אודי הי,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/04/2016 | 23:13 | מאת: .במבי פצוע..

נכנסתי עכשיו וראיתי שעדיין לא ענית.. מדמיינת לרגע שכרגע אתה נכנס לפורום ואנחנו בדיוק נפגשים בתדר שבאוויר.. :) מאחלת לך ולכולם לילה טוב ומלטף.. והילה יקרה ! קראתי את הודעתך לגבי הסוכרת שנתווספה.. ורוצה לומר לך שאני איתך... מחזיקה בידך אם מתאים... שלכם-במבי.

הי במבי, די מסונכרן, אכן :-)... אודי

20/04/2016 | 05:55 | מאת: סוריקטה

הי מתוקה, אשת בוקר שכמותי, ברוב המקרים בתדרים אחרים כאן, בודדים לפעמים. לעתים נדירות למדי, חושבני, אודי מגיע לכאן בסמוך ל'שעות שלי', מבחינתי בהפתעה, וזה מרגיש מיוחד. מינונים נמוכים - אולי כך זה מתאים לי. שלך, שלכם, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית