הייתי פה היום המון...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/04/2016 | 20:13 | מאת: סנופקין

אז ליל מנוחה והנה משהו רך ונעים ומקסים (שגיליתי היום) ללילה טוב לכולם https://www.youtube.com/watch?v=a-WJEBOI7Rc

הי סנופקין, לילה טוב ורך גם לך. אודי

18/04/2016 | 23:42 | מאת: סנופקין

20/04/2016 | 05:51 | מאת: סוריקטה

הי חמד, את משרה כאן רוב רוך וחכמה ואהבה. ומחבקת. אני, למשל, לא הבחנתי בשום צורה שהיית כאן יותר מידי ביום שני. אבל מתחברת לתחושה שלך ומבינה מאד איך זה מרגיש. אני כאן בבקרים, בדרך כלל. אם כך, איחולי פתיחה ליום נעים וממוזג, על אף השרב הצפוי. בוקר, סוריקטה

20/04/2016 | 07:00 | מאת: אביב 22

טוב שבאת...וטוב שנתת לעצמך מקום מקווה שבכל זאת עזר ..איתך

20/04/2016 | 17:16 | מאת: סנופקין

תודה לכן יקרות. אני פשוט יודעת שכשאני פה הרבה, ועוד מרבה לכתוב זה סימן לא טוב עבורי. סימן שקשה עם עצמי ואין לי מקום אחר. מרגישה קבצנית של תשומת לב. וסוריקטה הגבתי לך ביום שני בערב להודעת פתיחת השבוע שלך ועכשיו ראיתי שלא עלה. לא יודעת אם זה הגיע או לא.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית