עוד מחלה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/04/2016 | 08:59 | מאת: הילה

התפתחה אצלי סוכרת מרגישה זוועה... לא מספיק כל הבעיות? מי יוכל להגיב? :-/////

18/04/2016 | 18:37 | מאת: אביב 22

הגוף מאותת מצטערת אהובה ..הגוף פשוט מבקש שתישמרי עליו... אוף יקרה הנזקים שאנחנו משלמות המחירים הבילתי פוסקים כי מישהו רצה .. תשמרי עלייך יקרה ...היום את עכולה זה בידיים שלך . ספורט תזונה נכונה ..חיבוק

18/04/2016 | 20:05 | מאת: סנופקין

היי הילה, בהחלט מספיק!!! מזדהה, ממקום אישי שמתמודד כבר כמה חודשים עם בעיות בריאות שלא הכרתי מעולם, עם הרגשתך הזוועית. הבנתי (אחרי כמה זבנגים שחטפתי) שהגוף בא לעזרתי, עם כל הכאב וחוסר הוודאות וההרגשה הזוועתית, הוא רק רוצה לעזור. לסמן שמשהו לא יכול להמשיך עוד כמו שהיה וצריך לשים לב למה שצריך לשים לב, לפני שהמצב הופך לבלאגן עוד יותר גדול. בפן הפנימי, את העבודה הפנימית כדאי לעשות בטיפול ובפן המעשי אפשר לשפר בצורה משמעותית את מצב הסוכרת, בהקפדה על תזונה נכונה ופעילות גופנית (משערת שאת כל זה את יודעת רק מחזקת אותך לצאת לדרך). איתך

18/04/2016 | 21:56 | מאת: מיכ

עצוב.....מבאס כל כך. ממש החלטה שלך איך להתנהל מול זה, אפשרי לווסת וממש לרדת בערכים ואפילו שמעתי שסוג של מבוגרים אפשר ממש בלי זריקות ומעט כדורים בעזרת תזונה נבונה.....הרבה בריאות, איתך.

הי הילה, לא נעים, אבל צריך לדאוג לערכים, להקשיב לגוף ולדאוג לו. זה לא בהכרח רע לדאוג לו... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית