פגישה ומחשבות............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/02/2016 | 19:21 | מאת: Mika

אודי, אני חייבת לכתוב שהייתה פגישה עם המטפלת. גימגמתי לה על הרגשות שלי, והיא הבינה מהר מאוד ולא הייתה מופתעת. אתה יודע, חשבתי שזה יגרום לה להתרחק, אבל בפועל היא קרבה את הכורסא שלה לידי ואפילו הביאה לי מים, אני נבהלתי מאוד מהקרבה ובכיתי...אבל היא התעקשה עליי והסבירה. ופתאום לא רציתי כלל מגע איתה, אלא רק שהיא תקשיב לי ותבין אותי. סיפרתי גם על ההודעה שלי, וסיפרתי הרבה על ההודעה של נטע (שקשה לי לכתוב לה ישירות, למרות שעזרה לי מאוד). הדיבור לא היה בהקשר שלך או בהקשר של הפורום, אלא ברעיון שהיא כתבה - שלפגיעה אין קשר למיניות, או ללבוש. אני מרגישה שיש לי סיכוי להגשים את מטרות הטיפול שלי.

הי מיקה, אני שמח שדיברתן על זה. זה נשמע טוב. אודי

13/02/2016 | 21:35 | מאת: סנדי

ומה הייתה הדעה של המטפלת שלך? שמחה שהפגישה עברה בשלום שמחה שיש לך מישהו שאת יכולה להיות כנה אתך ושמחה שאת גם מצליחה לאסוף את הרגשות שלך תראי אותך, את מאתגרת וכתבת על נושא שמעסיק את כל הפורום את צריכה לקבל את זה כמחמאה, זה מוכיח על היכולת שלך להעלות נושאים שהם נוקבים

14/02/2016 | 12:42 | מאת: mika

סנדיי, אני מלאת שאלות אלייך היום :-)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית