מתסכל ):

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/02/2016 | 22:53 | מאת: -חנה

יוצאת לפגישה ראשונה עם בחור. היה סביר, אפילו גם נחמד. חוזרת לדירה, השותפה אומרת לי "מהיר, כבר חזרת?" הוציאה לי את כל החשק. מה גם שפגישה של שעה וחצי זה לא קצת בשבילי. לא ברור למה, או שכן ברור לי, נעלבתי. אולי בגלל שזו עוד תזכורת לזה שמשהו בי דפוק.

11/02/2016 | 23:30 | מאת: סיגלללל

שעה וחצי זה המון בשביל פגישה ראשונה יתכן שזה שהוא נחמד קצת מפחיד? בכל נקרה- בהצלחה :-)

11/02/2016 | 23:44 | מאת: אביב

כלום לא דפוק בך הקצב שלך אחר וזה בסדר וכן פגישה ראשונה היא מלחיצה...ומי קובע את הזמן של הפגישה השאלה זה האכות ואת יקרה אישה אכותית מאוד אז בבקשה אל תמעיטי בערך שלך ....

הי חנה, ואני רואה את ההישג דווקא! אודי

12/02/2016 | 05:48 | מאת: סוריקטה

הי חנה מתוקה, מצטרפת לאודי, הישג מרשים, בעיניי. מקווה שתוכלי לתת משקל לדברנו כאן, ופחות משקל לדברי השותפה (שאולי גם קצת קנאה?). יישר כוח! סוריקטה

15/02/2016 | 21:26 | מאת: -חנה

תודה! מעריכה את ההתייחסות שלכן.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית