אגב, אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/02/2016 | 11:05 | מאת: נטע.

היית מאפשר למשתתף בפורום להביע דעה כזו: רצח רבין מוצדק מכיוון שרבין היה בוגד ומעשיו פגעו בבטחון התושבים במדינת ישראל?? להערכתי, סביר להניח שהיית מגנה הודעה כזו ולא מאפשר "שיח חופשי". למה כאן זה שונה?? זה לגטימי בעינייך להאשים את הקורבן?

את מחשבותיי בנושא אשמור לעצמי. ואגב, לגנות משמעו לקחת צד. חשבת מה זה יעשה כאן, אם אקח צד כזה או אחר? כמה זה יצמצם את המרחב? אודי

13/02/2016 | 21:37 | מאת: סנדי

ואולי הגברים הם הקורבנות? אולי הם נמצאים במצב בלתי נסבל ובלתי נסלח? אולי שמים אותם במלכודת? את סימנת מה קורבן את החלטת שרק דעתך היא נכונה את החלטת שאת יכולה באלימות ובסתימת פיות להחליט איזו השקפה צריכה להיות לכל אחד, ואת מצפה שאודי וכל העולם יעמד דום לרגל החלטתך ואת לא מבינה איך זה שנותנים פתחון פה למי שלא מסכים אתך, באמת מפליא מאד!!!!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית