אודי, רק לשם הבהרה.......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/02/2016 | 22:05 | מאת: מיכ

אתה לא כועס עליי?????? על פרשנויות שלי......מנסה אודי, אכן מנסה לראות זוויות שונות..... וכואב לי על השנים........על הרגשת נטישה.......על הרבה דברים אודי. הרבה :( על הילדה שהייתי בעיקר שלא מגיע לה הכעס שלי כלפיה......אלא יותר מגיע לה הכלה והבנה......

11/02/2016 | 06:18 | מאת: סוריקטה

הי יקירתי, היה ואודי כועס. היה ומישהו כועס. בכלל או על מי מאיתנו, או על המתרחש. מותר גם לכעוס, בעקרון. לעתים תלוי גם איך, האם בא לידי ביטוי כלפי חוץ, האם במילים, האם במעשים, האם ישנו עידון או ויסות, או אלימות נטולת פילטרים ועוד. גם רופא הנפש הרגיש כעס כלפיי. המממ, זה לא כיף. אבל זו לפחות אמת. ובסוד גם אומרים שהורים כועסים על ילדיהם, ולפעמים בא להם 'להעיף אותם מהחלון'. כמובן, שזה כמעט תמיד לא באמת קורה, אלא רק בדימיון השמור פנימה. כשזה כן קורה - כפי שאני מניחה שהתרחש אצל משתתפות כאן, זה נורא טראגי ולא הוגן. עשוי להעלות רגשות אשם, נקם, ועוד ועוד. היית רוצה לספר עוד על הכעס על הילדה. מי כעס עליה ומדוע? לפחות בינך לבין עצמך, או לטיפול, אם שם מרגיש לך נכון וגם בעיתוי המתאים לך. יש חלקים ויש חלקים. ואולי חשוב להכיר? שלך, סוריקטה

הי מיכל, מוטב מאוחר מלעולם לא... איני כועס עלייך. עצוב לי שלעתים את מפספסת בגלל שאת ממהרת מדי לברוח, אבל איני כועס. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית