אודי.................צריך כותרת ארוכה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/02/2016 | 16:40 | מאת: מיכ

תודה על קבלת הפנים. אך עדיין מהססת לכתוב את מה שכואב, כאן בפורם הזה.... רק לומר שמנסה להימנע מזה כי צריכה להחזיק בשביל ילדיי לפחות החודש, דברנו על כך והיא הסכימה איתי שכרגע לא כדאי להיכנס לנושאים קשים, לא אפרט כרגע כי קשה לי פה עדיין....אבל לעיתים מציק לי בחלומות ולא ניתן להמנע מחלום :( אין לי מושג מה עושים אם כך.....

10/02/2016 | 18:23 | מאת: אביב

אני מניחה שהחלומות ממשיכים להטריד במשך היום ואת חושבת על הדברים . אישית לא מכירה דרך קלה יותר בסופו של דבר מאשר להביט לפחד והכאב בעיניים ולהכנס בהם . אבל מה שאת מרגישה בקצב שלך ובנחלט לא כאן המקום המקום הוא בטיפול ...איתך יקרה ושוב שמחה שבאת חיבוק ענק

הי מיכל, נותנים מקום להיסוס... זה בסדר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית