סוריקטה - יקרה ואהובה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/02/2016 | 20:42 | מאת: סנדי

לא מצאתי את הההודעה שלך שכתבת על ההורים של התינוק אבל הבנתי מתגובות שהורים לא התיחסו אליך נכון זה ממש מרגיז במקום שיעריכו שיש אחת כמוך ששומרת על התינוק שלהם! אני זוכרת שכאשר נולד הבן הגדול שלי והייתי צריכה לחזור לעבודה, היה לי משבר רק מהמחשבה על מי שיטפל בו, כל כך דאגתי. בסוף קבל מטפלת נפלאה ומסורה ולא הפסקתי להודות לה ולאלוקים על הברכה הזו אבל יש כאלו שלא מעריכים את המתנות שהם מקבלים אבל את סוריקטה יותר בדיוק מה את שווה, וכמה את מסורה, וחבל מאד שהם לא מעריכים את זה. צר לי שהיית עצובה, נורא מקווה שמצב רוחך טוב יותר ואני דואגת לך לבריאות שלך, סוריקטה, אל תזניחי את עצמך, מה עם השיעול שלך?

07/02/2016 | 12:32 | מאת: סוריקטה

ברוך שובך, כפי שכתבתי בהודעה אחרת - ההורים של התינוקי מקסימים. הם בהחלט מעריכים את ההשקעה והמסירות שלי ומוקירי תודה. העניין עם החיתול קשור לנושא רגיש פרטי שלי, שפחות הפרדתי. השיעול מתמעט בהדרגה. התחדשתי במחשב ועוד. נפרדתי מכמה שטויות ועשיתי קצת סדר. דברים טובים. שבוע טוב, ובריאות שלמה לכולנו, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית