בשיחת טלפון ..............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/02/2016 | 21:29 | מאת: -חנה

עם אמא שלי. התקשרה, לא הכי רציתי לענות. שאלה משהו על החופש שלי שבוע הבא. היא בעצמה הייתה שבועיים עכשיו בחופש רצוף, כל שבוע בהקשר אחר. פתאום אומרת לי- "מפונקת". על זה שאני בחופש, ושגם שנה שעברה הייתי. אני בהלם.

וזה נשמע מבאס ולא רגיש ביותר. מגיע לך להינות ולחפוש ושאמא תפרגן לך על זה. אודי

07/02/2016 | 08:50 | מאת: סוריקטה

הי חנה יקרה, זה נשמע כמו קנאה הרסנית, אבוי... אבל חשבתי שאולי את גם מכירה את אמא שלך, ומעניין גם כשאנחנו מכירים, התגובות האלה מכניסות אותנו להלם כל פעם מחדש. איתך בכעס ובעצב, חופש נעים שיהיה, להרגיש חופש, הנאה, להתיר לעצמך - לפחות כפי שאני מבינה - כלל לא פשוט... שלך, סוריקטה

08/02/2016 | 16:13 | מאת: -חנה

באמת חטפתי מזה הלם... מעדיפה לא להיזכר בזה ולחשוב יותר מדי. עכשיו בחופש ומסתבר שלא כזה פשוט לי להיות בחופש. מתגעגעת ולפעמים עצוב, קשה לי להסביר אולי גם לעצמי למה...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית