הפסיכולוגית הקודמת...............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/02/2016 | 19:43 | מאת: -חנה

סליחה על הכותרות, הוא לא מסכים לשלוח לי הודעות בלי כותרת ארוכה. לא ברור לי למה. כבר כמה פעמים שהלכתי "לחפש" אותה ליד הלקיניקה שלה. המטפלת הנוכחית מאוד קרובה אליה. זה לא התחיל מיד כשעברה קליניקה. חושבת שאחרי פגישה שכעסתי עליה הרגשתי צורך לראות את הפסיכולוגית, הלכתי וחיכיתי קצת באוטו בתקווה/בהנחה שמישו ייכנס או יצא ואולי אראה אות חיים ממנה. ניסיתי פעמיים שלוש ולא ראיתי אותה. שבוע שעבר הלכתי גם. לא הייתה. היה נראה שלא נמצאת בכלל אבל ידעתי שזה יום שלה והשם משפחה שלה עדיין היה על השלט שם. נסעתי וחזרתי. חיכיתי ואמרתי טוב, אולי החליפה יום ואלך. ולא ברור חיכיתי כמה דקות ופתאום היא הגיעה עם הרכב שלה מולי. הייתי בהלם כי לא ציפיתי לאפשרות הזו. נסעתי קצת ברוורס ורציתי ללכת משם. היא עשתה לי שלום דרך האוטו, חנתה ויצאה. אני רציתי ללכת. ואז הבנתי שהיא באה אליי, והרגשתי מוזר. ישבתי בתוך האוטו ופתחתי את הדלת, היא עמדה לידי. אמרה אולי שלום, אני הייתי בהלם ולא כל כך זוכרת מה בדיוק. אמרה שחשוב לה שאשמור על עצמי. אני מלמלתי כמה פעמים סליחה. אמרה שכדאי שאספר את זה למטפלת הנוכחית, אמרתי לה שהיא יודעת שחיפשתי אותה... כי באמת סיפרתי לה שרציתי. שאלה כמה זמן אני כבר כאן, עניתי לא הרבה. למרות שהיה כמעט שעה נראה לי. סיפרתי לה שראיתי תמונה שלה בגוגל, היא כאילו רשומה תחת מכון ולכן הוסיפו אותה לאתר עם תמונה שלה. הורדתי את התמונה לפלאפון. בשיחה שלנו שכנראה הייתה מספר דקות, לא הסתכלתי עליה כל כך. בסוף אמרה לי משו כמו "תסתכלי אליי".. והרמתי טיפה את המבט. עוד לא יצא לי לספר את זה למטפלת הנוכחית. היום, דווקא לא מיד אחרי הטיפול עברתי ג"כ קרוב וכמעט שהתפתיתי לעבור שם שוב, אבל אמרתי לעצמי שלא טוב והמשכתי הלאה. בא לי לקבוע איתה פגישה. ודווקא טוב לי אצל המטפלת עכשיו. אודי, מה אתה חושב על מה שקרה...?

הי חנה, זה געגוע. זה מובן. הדבר החשוב הוא שטוב לך אצל המטפלת הנוכחית, וחשוב לדבר על זה בטיפול. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית