שכחה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/02/2016 | 21:25 | מאת: אנונימית

בחצי שנה האחרונה קורים לי הרבה מצבים שאני שוכחת שעות שלמות ולעיתים ימים במיוחד אם הייתה תחושת חרדה חזקה לפני. זה התחיל ביום אחד שבו חוויתי סיטואציה לא נעימה שגרמה לי להכנס לחרדה והחל מאותו רגע שקרה ב12 בצהריים ועד הבוקר שלמחרת אני לא זוכרת כלום. התעוררתי בבית אחרי שמסתבר שנעלמתי עד השעות הקטנות של הלילה וקניתי הרבה דברים שלא אופייניים לי כולל סיגריות שאני לא רק שלא מעשנת אלא לא סובלת. וזה קורה לי הרבה כשברוב ההתקפים גם אני מדלה שבזבזתי סכומי כסף ואני לא זוכרת כלום מאותן שעות. לפעמים אני "מתעוררת" באמצע מקום שאני לא מכירה ועוד. זה קורה בערך פעם בחודש - חודש וחצי. פעם אחת מישהי שאני מכירה ראתה אותי וסיפרה לי שהתנהגתי מאוד מוזר ובצורה מאוד לא אופיינית לי. האם זה יכול להיות על רקע נפשי? מה זה יכול להיות?

04/02/2016 | 09:56 | מאת: סנדי

זה טיפוסי לסוג מסוים של תרופות, בעיקר תרופות הרדמה

שלום לך, זה יכול להיות על רקע נפשי, בהחלט. אבל יכולות להיות כמה סיבות וחשוב לבדוק בעזרת איש מקצוע. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית