סבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/02/2016 | 07:46 | מאת: Mika

הי אודי, אני חייבת לכתוב כאן אפילו שחופש מאז השיחה שלי עם המטפלת לגבי המגע, הכל הפך להיות שונה כאילו באמת "נתנו מקום" לאחד הקשיים המרכזיים שלי, ופתאום יש לי עוצמת רגשות מאוד גדולה כלפייה. אני ממש רוצה לגעת בה, באופן הכי אירוטי ומפורש שיש. למרות שאני אוהבת את בעלי ואת המגע איתו. זה לא קרה לי עם המטפלת הקודמת, שדווקא אהבתי יותר. אין לי עם מי לדבר על זה. לבעלי אני לא יכולה לספר. ואני מרגישה שאני פשוט סובלת. אני סובלת. אני מסתכלת עלייה ומרגישה שאני מתנהגת כמו גבר, רק רוצה לגעת בה. אני יותר רוצה שהיא תיגע בי, ואז אתעלף מרוב אושר והתרגשות.

הי מיקה, נראה לי שהמקום לדבר על זה זה עם המטפלת עצמה, לא? אחרת זה באמת רק סבל... אודי

03/02/2016 | 12:34 | מאת: גולם

איך בדיוק אפשר להגיד דבר שכזה? מיקה מבינה אותך לגמרי אני המלצתי לה על סרט מסויים מקווה שקלטה את הרמז

03/02/2016 | 22:42 | מאת: סנדי

קבלי את זה כסוג של חוויה ראשונית שיש לך מהסוג הזה, ותרשי לעצמך להנות מהחוויה של הרגשות העזים.

04/02/2016 | 07:23 | מאת: סוריקטה

הי מיקה יקרה, זו פנטזיה. לגיטימית לגמרי ומוכרת בעולם הטיפולים. מאד חשוב לדבר עליה ואולי גם על המבוכה שהיא יוצרת. מימוש שלה, ככל שאני מבינה, מעבר לכך שאינו בחוקים, יפרק לך את הטיפול וכנראה יכניס אותך לבלבול וחרדות עצומות. לעתים, ונדמה לי שזה הוזכר כאן בעבר, טוענים שפנטזיה כזו משמשת התנגדות לטיפול. יש מצב שאת אוזרת עוז? לדעתי - הבאת הרגשות לחדר הטיפולי, בדיוק אלו, בטוחה ומוגנת יותר שם מאשר כאן. שלך, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית