נוטעת עץ...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/02/2016 | 08:38 | מאת: הילה

בוקר טוב... מה שלומכם? אני נוטעת כאן עץ חדש, לכבוד מה? מזמינה אתכם לשתף במה שעובר עליכם בימים אלו... אפשר לדבר על החורף, על היום יום והשגרה איך שהיא נתפסת אצלכם... או כל מה שעולה בדעתכם.. מה המטרה של העץ? לתמוך אחת בשניה, לאפשר שיתוף יותר נגיש למי שמתקשה לטעת עץ בעצמו, ואולי עוד דברים? אין עניין לשתף רק בדברים טובים... מזמינה כל אחת באופן אישי: במבי, סוריקטה, מיכל, נטע, אביב, גילת, חנה, רוני, מיכל, קרןאור, סנדיי, גולם, ואת מי שכחתי? שלכן, הילה

03/02/2016 | 10:50 | מאת: אביב

אוהבת אותך מלאאא

03/02/2016 | 18:27 | מאת: הילה

זה הדדי מותק ומה חוץ מזה? איך עוברת תקופת מבחנים? הילה

03/02/2016 | 13:06 | מאת: הילה

אצלי תקופת מבחנים... התחלתי להתרגל לשגרה החדשה.. ואני בדרכי למכללה שבה אני לומדת.. יש מאמרים מהספרייה שצריכה לקרוא למבחן הקרוב.. מה שמעציב אותי זה הילדים שהיו צריכים להגיע ולא באו... הילה

04/02/2016 | 19:48 | מאת: -חנה

הצטערתי לשמוע על הילדים. את מקסימה אותי על הכוח שלך... בהצלחה במבחן הקרוב ובבאים אחריו, אם יש.

03/02/2016 | 13:53 | מאת: .במבי פצוע..

הילה יקרה ! תודה על ההזמנה... מתחברת לעץ..ענף בגווני החום ,עלים ירוקים,כתומים-חומים, קצת אדמדמים..גווני בורדו שנוצצים ובוהקים לחום קרני השמש שמרצדים עליהם בחיוך מרגיע,מלטף.. שלווה... רוגע.. ומהמקום הזה אני מזמינה (זה בסדר הילה, נכון ?) גם אותך מיקה, שירה,סנופקין,גלי,איה,סיגללל.. ומי עוד ? את מי אני שכחתי ? אולי אפשר להמשיך את שרשרת ההזמנות... ואיפה אני ? רוצה להיות בפיסול ובציור.. עדיין לא שם.. ומה עוד ?? קראתי עכשיו ספר חדש שייצא :"האורחים יבואו לך מלמעלה" שכתבה אסתי לי דר .. ספר שעוסק בפה ועכשיו ובמקביל בשם.. תקופת השואה.. ואיכשהו אני מוצאת את עצמי קצת נשאבת לשם.. משוטטת דרך האינטרנט ביד ושם.. כבד ומחניק קצת..

03/02/2016 | 18:34 | מאת: הילה

בוודאי שלהזמין... כל אחת מוזמנת להזמין;) הריח זה עץ האהבה () ענפים בכל מיני צבעים שמש ושלווה זה כל כך נעים ומרגיש שמח בלב.. פיסול וציור- אשתף אותך מעצמי, היתה תקופה שציירתי וזה היה מאוד נעים. אחר כך הפסקתי... לפני חצי שנה הייתי בבית לבד באיזה חג וציירתי את כל הקיר שבסלון! לא עניין אותי בכלל מה יצא? ולמה כל זה קשור. עשיתי שמש גדולה ורקע של הרבה חומים ומעגלים.. צילמתי את זה לאיש שמטפל בנפש שלי, והוא אמר שהשמש נראית פטמה. כמה שזה הביך אותי, אין לך מושג... ופיסול- נרשמתי לחוג חימר ולא תאמיני, יש לי חום גוף בידיים ואני לא יכולה לפסל בחימר... כי מרב החום כל החימר נהיה פצפוצים... וזה מגביל את היכולת שלי לפסל... רוצה לשתף גם על ציור ופיסול? הילה

04/02/2016 | 07:15 | מאת: סוריקטה

הילה יקרה, את מדהימה אותי כל פעם מחדש בכוחותייך. את אלופה ואין עליך. עדיין אין לי מחשב, ועובדת המון שעות, קמה מאד מוקדם בבוקר וזה, אולי, לא תמיד כיף במיוחד בימים קפואים למדי. ומעניין, אני חווה את הפורום באופן שונה. מפספסת הרבה הודעות, ואולי יש בזה גם לטובה. חלים אצלי שינויים הקשורים לגיל - סוג של מעבר תקופה. יש ביני ובין התינוקי, בו אני מטפלת, איזה סוג של התמזגות, וככה, גם מעבר לרגשות, אנחנו ממחזרים ביננו וירוסים ונמצאים במעגל מחלות כזה. יש בי עצבות עמוקה ולפעמים היא מהולה בעליזות. יש למישהו שיר מתאים? רק, בבקשה, רשמו לי מהו השיר ולא רק קישור, כי אני לא מצליחה בשלב זה להעתיק אותו כדי לראות במה מדובר. ואם אפשר, בינתיים, למי שרוצה לכתוב לי - איני רואה התפצלויות של ענפים שיוצאות מענפים משניים. אפרופו נטיעת עץ - בינתיים רק ניצני גזע :-). מחכות לי המון עבודות גינון שנדחקו עקב שעות העבודה המרובות שלי. האביב בפתח, הימים מתארכים אני כבר יכולה להרגיש את זה. איך החתולה שלך הילה? דאגתי מאד לחתולים בחצרנו והם שרדו את הימים המאד קרים. גלי - אני חושבת עלייך, רציתי לכתוב לך בעץ העצב שלך, והמילים די התארגנו לי, אבל אולי לא עד הסוף. מקווה שיצאו לאור בקרוב. וגולם יקרה, ראיתי בשלישי שגם את הצטרפת לעץ שפתחתי - חיבוק חמים גם לך, כמובן. נקווה שבשבוע הבא תגיע הקופסא עם לוח האם (:-)) ושאר החומרה והתוכנה. שלכם, סוריקטה

04/02/2016 | 10:50 | מאת: הילה

היי סוריקטה, ריגשת אותי במילותיך.. מכיוון שאני צריכה לצאת מהבית לעבודה אשגר לך שיר... מקווה שבהמשך אוכל לכתוב יותר ולהגיב... לשיר קוראים אחותי של שולי רנד http://youtu.be/zQjzQb5EnwA שלך, הילה

04/02/2016 | 19:47 | מאת: -חנה

אז אני נוסעת לחופש שבוע הבא, מאוד משמח. יחד עם חברה, מקווה שיהיה לנו טוב ושלא ארגיש לא בנוח או אכעס סתם. היה לי היום משו קטן באוטו ומיד כשקרה רציתי לבכות ניסיתי לעצור את עצמי, כאילו הצלחתי, אבל עד שלא נסעתי לתקן לא נרגעתי. והייתי בדרך לפגוש חברה הייתי איתה כמה דקות והלכתי למוסך. זו לא הייתה פגישה מתכוננת אז לא הרגשתי לא נעים אבל דווקא היה מז"א טוב היום. ועל הטיפול אכתוב תכף בהודעה נפרדת. שבת שלום לכולן! ושמחה להיות חלק מכאן.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית