אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/01/2016 | 20:25 | מאת: הילה

מטופל שלי הגיע למצב איום ונורא... לא הצלחתי לעזור לו למרות שכה ניסיתי להיות סבלנית... לא הסכמתי לוותר עליו גם כשלא הגיע שלוש פעמים.. זה לא תלוי בי הוא משתמש בסמים עם היסטוריה של אלימות. היום הוא הגיע לפגישה איתי ועם המדריכה שלי.. אני אמורה ללמוד למבחן ולא יכולה... זה כואב לי... הוא כעס עליי מאוד אמר ששאלתי שאלות שהיו קשות לו... אוףףף.... הילה

01/02/2016 | 08:07 | מאת: אביב

לא תמיד אפשר לעזור כולנו מכירים את זה מה שחשוב שאת עושה ומנסה לעשות הכי טוב שאפשר ...חיבוק

01/02/2016 | 20:04 | מאת: הילה

אני רוצה להחזיק אותך שלא תלכי לי... חיבוק חוזר איך הולך בלימודים? הילה

01/02/2016 | 08:08 | מאת: אביב

וכן ההרגשה מגעילה וכואבת ומאמינה שתלמדי מהנסיון ...

הי הילה, יש לנו מגבלות ואיננו יכולים לעזור בכל דבר. כמו שכתבת - לא הכל תלוי בנו, ועלינו ללמוד לחיות עם העובדה הזו, שהחיים מלאים בכאב... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית