אתה יודע אודי ?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/02/2016 | 17:06 | מאת: .במבי פצוע..

אתמול כשהייתי אצל אמא צביה, דיברנו שוב על מה שהתרחש עם עץ האהבה , היא אמרה שהלא מודע שלי דיבר עם הלא מודע שלה.. ניסיתי להבין אבל לא כל כך הצלחתי. הערב אני נפגשת איתה שוב ואנסה לברר בדיוק למה התכוונה.. אתה יודע אודי ? אתמול היא שאלה אותי מה ואיך היה נכון לי שייעשה עם עץ האהבה.. דיברנו ואיכשהו זה מאוד הזכיר לי את סגנון הדיבור שלך פה.. משונה.. מה אתה אומר אודי ? ובכלל אני שואלת את עצמי למה הקטע הזה של עץ האהבה עדיין מנקר לי במוח.. כאילו בא לי לעשות פווו ולהעיף את הקטע הזה לים.. שיעלם ממני הקטע הזה למצולות הים.. וחוצמזה אודי, אני פתאום ממש ממש מתגעגעת אליך.. שלך-במבי.

הי במבי, בשבילך: https://www.youtube.com/watch?v=y4cFjtD6Cs8 אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית