איך עוזרים לאלמן דואב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/01/2016 | 20:16 | מאת: yoav752

שלום, אמי נפטרה בחודש שעבר ממחלה והשאירה אחריה את אבי, ו- 2 ילדים. אבי אינו מצליח לצאת ממצב נפשי קשה, מתאבל בייסורים, חסר חדוות חיים לחלוטין, בוכה, דואב מעבר לנסבל פשוט, כשלא עוזר טיפול תרופתי ולא טיפול פסיכולוגי (הוא טוען שהטיפול הפסיכולוגי שהתחיל רק מציף בו תחושות קשות, זכרונות מהעבר איתה ועוד). אני ואחותי פשוט חסרי אונים לנוכח המצב שלו, גם חוששים לשלומו ובריאותו, הוא שקוע ברחמים עצמיים ופשוט לא מצליח להתרומם (למרות ששב לעבודתו). נשמח לעצות/תובנות/רעיונות וכל מה שיכול לעזור לנו לעזור לו תודה.

שלום יואב, חודש זה זמן קצר מאוד וזה בסדר להתאבל. תאפשרו לו. האובדן קשה וזה בסדר להרגיש רע מאוד וכאב. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית