במבי יקרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/01/2016 | 17:56 | מאת: אביב

לא רוצה להכנס בעץ שלך עם אודי מרגישה שזה לא נכון ...אבל כל כך נגעת בי את מזכירה לי אותי . מבינה את הכאב עד הנים הכי דק בגוף .. ביום האחרון שיתפתי אותה ...לפני שנה שהנערה הקוצנית התחילה להגיע הבאתי לה עציץ עם קקטוס ...הסברתי לה שזה הלב שלי והוספתי שורות מהשיר "זה מה שהלב שלי בחר אחרי כל מה שהוא עבר" אמרתי לה שלקקטוס יש פרח נדיר שפורח אחת לשנה ומי שמטפל טוב בקקטוס ולא נבהל מהקוצים זוכה לראות את הפרח ...היא הוציאה אותו החוצה וככה הוא לאט לאט נבל התכווץ ומת והלב שלי התכווץ ומת יחד איתו . לי זה היה משמעותי היא פיספסה את המשמעות מבחינתי יכלה לזרוק אותו אבל לא מול העיניים שלי ...ויחד עם זאת התגובה שלה על מה שאמרתי לה כאבה לי ובכל זאת הבנתי שאני מהמקומות שלי רואה כל פרט ולא מפספסת והיא לא היא רואה בגדול ...וזה לא משנה את מה שהיא מרגישה כלפי באמת . במבי אהובה זה כואב אבל זה לא שהיא הוציאה אותך באמת היא לא השאירה אותך על האספלט את חשובה לה אכפת לה ממך ...מבינה אותך ובכל זאת לכי ודברי על זה על ההרגשה אני מאמינה שתזכי לעוד פסיעה קדימה ...ובכלל הסימבוליות של לשים את השורשים באדמה שיהיה נטוע ויפסיק להיות תלוש ובלי כוחות...יש משהו בסימבוליות הזו שאת עשית את זה לבד עבורך ...מאחלת לך עוד פסיעות קדימה ...מגיע לך חיבוק

28/01/2016 | 19:15 | מאת: .במבי פצוע..

תודה על מילותייך.. זה מרגיש לא לבד.. את מבינה על מה אני מדברת.. זה כואב בטירוף.. תודה לך אביב רגישה ובהצלחה בעבודות ובמבחנים והצלחה גדולה בטיפול עם המטפלת החדשה !! אני חושבת שאת מלאה בתעצומות נפש , לא מוותרת לעצמך ממשיכה למרות הקשיים והאתגרים המטורפים שמזומנים בפנייך .. איך אודי אומר ? את תצליחי !!! איתך-במבי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית