היי סאנדיי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/11/2015 | 13:04 | מאת: -חנה

שאלת לגבי הטיפול, התחלתי לפני מספר חודשים טיפול שנקרא די בי טי. (אל הדי בי טי עברתי אחרי שהייתי שנתיים וקצת אצל פסיכולוגית בטיפול והגענו יחד למסקנה שאני כנראה צריכה סוג טיפול אחר וכך יצא שהגעתי אליו). הטיפול כולל: טיפול פרטני וקבוצתי אחת לשבוע. הקבוצה מוגדרת כקבוצת לימוד ומנחים אותה שתי מטפלות, שאחת מהן היא גם המטפלת שלי בטיפול הפרטני. זה בגדול הרקע... אם יש לך משהו שמעניין אותך או לא ברור מוזמנת לשאול.

29/11/2015 | 17:10 | מאת: sunday

הידע שלי באמת לא מרשים מה זה די בי טי, איך עושים טיפול בקבוצה, כל אחד מספר מה לוחץ לו? זה נשמע קצת מלחיץ

30/11/2015 | 21:24 | מאת: -חנה

בעקרון בכל פגישה לומדים חומר, מתרגלים אותו, מדברים על השעורי בית. מי שרוצה משתף. וגם כשמשתפים לא שופכים הכל החוצה, בשביל זה כל אחד נמצא בטיפול פרטני גם כן. סורי שלא מרחיבה פשוט לא במיטבי... ראיתי גם שכתבת לי לגבי שבתות- אני לא באמת אלך להתארח אצל אנשים שלא מכירה וגם כאלו שמכירה לא תמיד מתאים לי להיות אצלם שבת שלמה. בתאוריה הייתי חושבת שיכול להתיאם לי, אבל זה לא בשבילי. לרוב, גם מסתדרת בשבתות בלי להסתבך יותר מדי. ושוב תודה על המחשבות.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית