סוף שבוע רגוע

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

שלום חברות וחברים, יוצאים למנוחת סוך השבוע. נוחו היטב ואספו כוחות. נשוב וניפגש בראשון. שמרו על עצמכם, אודי

27/11/2015 | 02:34 | מאת: sunday

לא משקפת את כל המטענים של השבוע החולף, אני צריכה ללמוד להכיר אותך יותר לעומק (איך אתם עושים סמיילילי? טכנית אני לא יודעת?:) (לחצתי על שני מקצים - זה מה שאתם עושים?)

29/11/2015 | 12:34 | מאת: אביב 11

נו על שיפט ונקודותים ואז שיפט וסוגר אחד....מקווה שתסתדרי . ואת יודעת אני אוהבת את השבלונה הקבועה זה נותן הרגשת בטחון, שינויים מפחידים אותי ...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית