התאמת טיפול

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/11/2015 | 14:48 | מאת: keren12345

שלום לכולם, אני מעוניינת לקבל עצה לגבי סוג טיפול שיתאים לי. אני סובלת מדיכאון כבר מספר שנים. חלק גדול מזה נובע מהיחסים עם אבא שלי שהתרחק מהמשפחה (מעדיפה לא להיכנס לפרטים פה). יש לי בטחון עצמי נמוך ויחד עם הדיכאון, זה משפיע על חיי היומיום שלי למרות שאני אמא נשואה באושר ובקושי רואה את אבא שלי. לפני כשנתיים עברתי כ-20 טיפולים אצל פסיכולוגית ובכל המפגשים דיברנו על העבר. זה עזר לי לפרוק, אך לא הרגשתי שמצבי משתפר. האם סוג אחר של טיפול יוכל להתאים לי? קראתי קצת על CBT אבל אני לא בטוחה שזו השיטה שהכי תתאים לי. תודה רבה, ש'

שלום ש', איני יודע להשיב לך. תצטרכי לנסות ולראות. בסך הכל מדובר בטיפול טוב מאוד, אבל צריך לראות שמתאים לך, לבעיה, ושיש חיבור טוב עם המטפל/ת. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית