.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/11/2015 | 12:55 | מאת: נטע.

חזרתי מחופש בחו"ל. שבתי קצת חולה. סה"כ מרגישה בסדר. מפחיד לי להרגיש בסדר. מעניין למה... אודי, יש לך אולי הסבר? אולי זה החשש שלי שזה השקט שלפני הסערה? אנחנו גם חושבים על הבאת עוד ילד. אני לא בטוחה שאני רוצה אבל מופעל עלי לחץ ואני רוצה שלמתוק שלי יהיה אח או אחות. מתלבטת... בקושי מסתדרת עם ילד אחד... אז עוד אחד??

הי נטע, ברוכה השבה. מציע להיות עם הבסדר, וגם עם הפחד, זה גם בסדר. אני חושב שההשערה שלך בהחלט מתאימה. אודי

26/11/2015 | 06:45 | מאת: סוריקטה

הי נטע, טוב שאת כאן. בעיניי, ייתכן שהשקט מפחיד, היות שאין בו את העוצמות של הרעש, בעלות האמפליטודה הגבוהה, שמרגישות, לכאורה 'חיות', כשבעצם יש בהן יותר יצר מוות. בוקר, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית