מרווח נשימה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/11/2015 | 22:31 | מאת: שירה

אודי, משהו רווח לי היום, בין הנשימות היה מרווח ואויר. אני חייבת לכתוב את זה, לתעד את הרגע שכמוהו לא נחווה כבר המון זמן. קצת שקט היה בתוך הרעש, מרווחים. שלך שירה

25/11/2015 | 09:47 | מאת: סוריקטה

הי שירה יקרה, כל-כך שמחה לשמוע. אספר כאן דבר מה - את יודעת, תקופה ארוכה לאחר שהתחלתי את הטיפול הרגשתי לראשונה חיבור קטן. שביב שנייה זה היה. ואז, אז אמרתי לעצמי " וואו, זה היה שווה את הארבעים אלף ש"ח", שזה הסכום ששילמתי עד אותו רגע. מאז עבר עוד זמן, ובעייה גופנית מציקה מאד מאד שנשאתי שנים רבות - חלפה. בגיל ההתבגרות - אז הבעייה הייתה בשיאה קיבלתי טיפולים תרופתיים, חשבו לנתח ולכרות חלקים. בדיעבד, קרה שהטיפול חולל פלאים בנושא זה. מחשבות, יופי ממי שלי. כן ירבו וכן יתמשכו. שלך, סוריקטה

25/11/2015 | 16:44 | מאת: שירה

את הרכות העצומה שלך הרגשתי עד כאן. תודה על תגובותייך המיטיבות כל כך. וגם תודה ששיתפת בחלקים מהמסע שלך. שלך שירה

25/11/2015 | 16:19 | מאת: אביב 11

איזה יופי טוב שרשמת כאן בעץ תמיד אפשר לחזור ולהיות

הי שירה, טוב מאוד. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית