שינויים..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/11/2015 | 15:20 | מאת: מיכ

גם פה, זמנים אחרים...נותן מקום נרחב לשיח......שינית קצת גישה בתשובות...לא יודעת ..מתקשה להסביר :( עסוק???? אוףףףףףף מה בכלל משנה????..זה בתוך פורום, למה זה הפך למשנה לי???????? ואני מי אני מה אני??? מבולבלת.....עם הטיפול שמתנדנד לי כבר כמה (ימים/שבועות)...," אני חושב על זה ואחר כך שוכח כי ככה זה בחיים :( " אוףףףףףף צריך באמת ספר על מה הפורם עושה לאנשים.... לא מתקשרת בין פגישות אז אולי זה טוב ????? אוףףףף אבל ומה בפגישה? בכלל לא כמו פעם :( לא מתקשרת רגיל.....באסה. במקום לברוח מפה (או משם)כתבתי הודעה ויש הרבה זמן עד שתעלה במילא....

25/11/2015 | 10:44 | מאת: סוריקטה

הי מיכל יקרה, הייתי קוראת לזה צמיחה וגדילה. אישית, מעדיפה מאד מצב של שיח קבוצתי מול פניות לאודי בלבד. או, לפחות, כמו שאודי כתב לרוני - "גם וגם זה בסדר". האם את מרגישה בך חרדה פן תינטשי ותעזבי לנפשך לכשתגדלי? וגם - אני לא בקטע של לשכוח, אלא דווקא לזכור, כחלק, מחובר. לזכור, ועם זאת להשאיר דברים מסויימים לעבר. שלך, סוריקטה

25/11/2015 | 16:47 | מאת: מיכ

גם וגם..שיח קבוצתי בסדר...כן צריך לצמוח. אני במצב של שינויים ועליי לקבלם. מובן. תמיד פוחדת להשאר לבד...נטושה....וכן כדאי לזכור ולא לשכוח את העבר....הכל מובן. היום בפגישה פשוט רציתי לעשות דליט להכל....לשכוח אותה זה לא כל כך פשוט ...ההכל או לא כלום הזה.........

25/11/2015 | 16:24 | מאת: אביב 11

היי מיכלי אהובה יופי שאת לא בורחת להיפך יקרה מתוך הקושי את פורחת זה בסוף יסתדר אתן תסתדרו ותימצאו מקום נוח להמשיך ... אני מאמינה בכן ....חיבוק

הי מיכל, שינויים מאפשרים גם התפתחות. וגם גורמים לחרדה, לפעמים. ו... שיר יפה שוררת לך דרך הבלבול... :-) אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית