לכולם..?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/11/2015 | 15:49 | מאת: רוני

לא תמיד יש לי מילים ואני מכירה אותי שאני ככה בקבוצות מתנהגת כמו שקופה, לא נוגעת ואז נעלבת שלא רואים. אז אתן בסדר ואני?צריכה להמשיך לנסות... ואודי.... אני מפחדת חשלוח הודעה לא אליך, כי אני צריכה שתגיב. אז זה גם וגם..טוב?

23/11/2015 | 17:49 | מאת: אביב 11

מבחינתי את לא שקופה ולנוכחות שלך יש המון חשיבות בעיני ...מה שלומך ?

24/11/2015 | 00:13 | מאת: רוני

ככה ככה. תודה!

23/11/2015 | 19:23 | מאת: סוריקטה

רוני יקרה, רואים אותך. בוודאי שרואים. לפחות אני רואה, ותמיד שמה לב לנוכחותך. יש בה משהו שאיני יכולה להתעלם ממנו כלל וכלל. וכשאת כותבת יותר מילים, מנסחת רגשותייך, ואני מבינה מדברייך שמאד קשה עבודך, זה, להרגשתי, ממש עוזר למצוא מילים גם אצלי. בהודעה ההיא רשמתי את שמות הבנות להן שלחתי הודעות בסופשבוע משום שההודעות נרשמו על עצים ותיקים יחסית. יופי שכתבת לנו, לגמרי בעדך, סוריקטה

24/11/2015 | 00:14 | מאת: רוני

תודה!!

23/11/2015 | 23:16 | מאת: sunday

ראשית שלחתי לך כמה הודעות עם שמך שנית זה נורא מעליב להיות שקופה שלישית, תדעי לך שאלו שבקו האש חוטפות גם אש, לכל מטבע יש שני צדדים רביעית, תגיבי יותר לבנות, אז יגיבו לך יותר ומעל הכל אני חושבת שיש לך נפש מאד פיוטית, המוסתר מרובה על הנגלה, ואוהבת לקרא אותך

24/11/2015 | 00:15 | מאת: רוני

תודה רבה

הי רוני, החשש מובן, אבל אז אז ממצבת את עצמך בעמדה מאוד תלותית מולי, ועלולה לחוש שאינך משוחחת עם הקבוצה שנוצרת כאן. גם וגם זה טוב. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית