אודי - החלטתי...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/11/2015 | 23:25 | מאת: sunday

היפנוזה וכאבים לא הלך לי המטפל הקודם השכיב אותי על הרצפה (כמה מביך זה היה) הדביק לי את הגב לרצפה (היפונטית) וניסה לגרש את הכאב, כלום. אבל החלטתי... הרי לפני כמה שנים הייתי לוקחת שלוש פעמים ביום שני כדורים, לאט לאט הפחתי וכאשר הפסקתי הייתי בקריז נוראי איזה חודש, שרדנו. עכשיו כולה כדור אחד בבוקר, מקסימום עוד חודשיים אכנס לקריז, גם אותו נעבור, הכושר שלי חשוב לי יותר ואני לא יכולה להיות עם מצפון כל פעם שאני לוקחת את הכדור, אז אני אומרת לעצמי שזו ההחלטה הנכונה, ומקווה שלאט לאט הכושר יוכיח את עצמו והכאבים ילכו בנוסף, אקח מאמנת כושר אתי לחדר כושר שתבדוק אם אני פועלת כראוי. אקח מומחית לשחיה אתי לבריכה שתראה שהתנועות שלי נכונות ואבקש מהמאמן שמגיע לכאן שיבדוק את הפעילות האירובית שלי ויחליט אם אני מתעללת בגופי, עד כאן מה שמחייב אותי המצפון לעשות ואת השאר נשאיר לאלוקים, אגב, אם אתה מאמין שאתה יכול לעזור לי יותר טוב בהיפנוט, לכאבים ו/או לחוסר יכולת להרדם, מוכנה לשלם תועפות עבור זה, מוכנה להגיע לצפון בשביל זה, ומוכנה גם לא לכתוב בפורום אם זה מה שנדרש.

24/11/2015 | 00:00 | מאת: אביב 11

היי יקרה תרגישי טוב יודעת מה זה כאבי גב משתקים עד כדי שימוש בהליכון מאמינה בך אבל אל תדחקי בך יותר מידי

הי סנדיי, מחזיק לך אצבעות! (ותודה על הבעת האמון כלפי, אך איני ממליץ על ערבובים בין הפורום לקליניקה) אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית